Huoneistoremontti Turussa ja lähialueilla

Huoneistoremontti on edullinen ja kätevä tapa uudistaa kotia tai yrityksen toimitiloja nopeasti. Remontti voi sisältää pieniä pintatöitä tai kokonaisvaltaisempaa uudistusta esim. lattiamateriaalin ja kalusteiden vaihdon merkeissä.


JY Ylityö tekee huoneistoremontit niin kodeille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin Turussa sekä lähikunnissa. Toiminta-alueeseemme kuuluvat mm. Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Piikkiö ja Paimio. Voit tilata yritykseltämme pienen tai suuren urakan, hoidamme kaikki työt sovittua aikataulua ja budjettia noudattaen.

Remontti tarpeen mukaan

Kun asuntosi, taloyhtiönne tai liiketilasi kaipaa pientä laittoa, pintaremonttia tai isompaakin korjausta, voit huoletta kääntyä puoleemme ja jättää työn meidän tehtäväksemme. Saat meiltä kokonaisvaltaisesti kaikenlaiset huoneistoremontit – niin pienet kuin isotkin – aina suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Paneloinnit, listoitukset, lattia-asennukset, levytykset, tapetoinnit, maalaukset, vinttiremontit, saneeraukset ynnä muut remonttityöt tapahtuvat toimestamme varmalla otteella.

Ilmainen kartoituskäynti

Kun suunnittelet huoneistoremonttia, ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti. Saat kartoituksen perusteella tarjouksen huoneistoremontin kustannuksille sekä aikatauluarvion. 


Toimi nyt! Kartoituskäynti ei sido tai velvoita sinua mihinkään.