Rakennuspalvelut Turusta lähikuntiin

Terassit, talon laajennukset, aivan uusi unelmakoti tai ehkä autokatos varastolla, me rakennamme!

Remonttipalveluiden ohella rakennuspalvelut kuuluvat työnkuvaamme. Meiltä voit tilata niin terassin, varaston, autotallin tai -katoksen, omakotitalon kuin vaikka mökin rakentamisen – mitä pihaltasi puuttuukaan ja mitä tontille on lupa rakentaa. Palvelemme alueella Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali. 

Ota yhteyttä ja kerro rakennushaaveistasi, tai pyydä suoraan tarjous, jos sinulla on kaikki valmiina, mutta rakentaja vielä puuttuu! 

Ota yhteyttä!

Terassista taivaan alle viihtyisää lisätilaa

Sellaista, jossa nautit kevään ensilämmöstä, kesän huippukeleistä ja syksyn hämärtyvästä tunnelmasta. Terassi toimii myös mainiona kesäkekkeri- ja grillauspaikkana, ja lasitettuna terassilla viihtyy sateella ja pakkasellakin. Kuivaa terassilla kätevästi pyykit, pidä joogahetki, hörppää aamukahvit tai nauti vain siitä, mitä eteen avautuu. 

Terassilla on niin paljon käyttömahdollisuuksia kuin on makuja ja elämäntapojakin! 

Me mahdollistamme sinun tapasi, joten jätä huoletta terassirakentaminen meille. Voimme tulla katsomaan, millainen terassi talosi kylkeen on mahdollista rakentaa. Jos sinulla on jo suunnitelma, rakennamme sen mukaan, vastaavasti voimme ehdottaa toiveidesi mukaista ratkaisua. 

Ota yhteyttä!

Uudisrakentaminen kotitaloista kesämökkeihin

Jos haluat rakennuttaa omakotitalon tai kesämökin tai esimerkiksi laajentaa taloa, meistä saat kokeneen urakoitsijan. On hyvä muistaa, että kun kyse on uudisrakentamisesta eli uudesta rakennuksesta tai nykyisen yhteyteen rakennettavasta tilasta, on lupa-asiat oltava kunnossa. Jos nämä asiat tuntuvat hankalilta hoitaa, neuvomme mielellämme!

Rakennuspalvelut ylipäätään ovat sovittavissa kanssamme joustavasti esimerkiksi materiaalihankintojen osalta kuten myös työn osuuden puolesta. Voimme toteuttaa rakentamisen osittain tai täysin avaimet käteen -palveluna. 

Olemme palveluksessasi Turusta naapurikuntiin; Kaarinaan, Piikkiöön, Paimioon, Raisioon ja Naantaliin. 

Ota yhteyttä!