Kylpyhuoneremontti Turussa ja lähialueilla

Kylpyhuoneremontti ja muut kosteiden tilojen remontit turkulaiselta JY Ylityöltä.

Yrityksemme erikoisosaamista ovat kaikenlaiset vesieristystyöt niin kylpyhuoneessa, saunassa, wc-tiloissa kuin keittiössäkin. Teemme kylpyhuoneremontteja ja muita kosteiden tilojen remontteja Turun ja lähikuntien taloyhtiöille, yrityksille ja kotitalouksille.


Toteutamme kaikki kaakelityöt, kalusteasennukset ja muut kylpyhuoneremontin osa-alueet varmana laatutyönä, jolloin sinun ei tarvitse edes ajatella mahdollisia kosteusvaurioita.


Yrityksellämme on remonttisertifikaatti.

Avaimet käteen -palveluna

Kun kylpyhuoneremonttiin ryhdytään, aina aluksi tarkistamme kylpyhuoneen nykyisen kunnon ja rakenteet. Lisäksi suoritamme kosteusmittaukset, jonka jälkeen toteutamme vaadittavat korjaustoimenpiteet. Kylpyhuoneremontin yhteydessä kylpyhuoneen ilme on mahdollista uudistaa ja modernisoida nykyaikaiseksi asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro meille visioistasi, niin me toteutamme ne puolestasi avaimet käteen -periaatteella. Lopputuloksena syntyy juuri se unelmiesi kylpyhuone.

Saunaremontti räätälöidysti

Saunan tulisi olla viihtyisä ja rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua työpäivän jälkeen tai viikonloppuna. Vanhat lauteet, rumat kaakelit ja huono kiuas voivat kuitenkin pilata löylyjen lisäksi koko rentoutumisen.

Kuten muutkin kodin remontit, saat meiltä myös saunaremontin avaimet käteen -palveluna. Suunnittelemme saunan yhdessä kanssasi, hoidamme purkutyöt, rakennus- ja asennustyöt sekä viimeistelyn. Saat saunastasi täsmälleen toiveidesi mukaisen.