Kylpyhuoneremontti Turun seudulla - varmaa laatutyötä!

JY Ylityö Oy:n erikoisosaamista ovat kaikenlaiset vesieristystyöt niin kylpyhuoneessa, saunassa, wc-tiloissa kuin keittiössäkin. Teemme kylpyhuoneremontteja ja muita kosteiden tilojen remontteja Turun ja lähikuntien taloyhtiöille, yrityksille ja kotitalouksille.

Teemme kaakelityöt, kalusteasennukset ja muut kylpyhuoneremontin osa-alueet varmana laatutyönä, jolloin sinun ei tarvitse edes ajatella mahdollisia kosteusvaurioita.

Yrityksellämme on vesieristysertifikaatti Nro. VTT-C-9645-23-13.

Saunaremontti - toteutamme unelmiesi saunan

Saunan tulisi olla viihtyisä ja rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua työpäivän jälkeen tai viikonloppuna. Vanhat lauteet, rumat kaakelit ja huono kiuas voivat kuitenkin pilata löylyjen lisäksi koko rentoutumisen.

Kuten muutkin kodin remontit, saat meiltä myös saunaremontin avaimet käteen -palveluna. Suunnittelemme saunan yhdessä kanssasi, hoidamme purkutyöt, rakennus- ja asennustyöt sekä viimeistelyn. Saat saunastasi täsmälleen toiveidesi mukaisen.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Kun suunnittelet wc-, sauna- tai kylpyhuoneremonttia taloyhtiöön, kotiin tai yritystiloihin, ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti. Saat kartoituksen perusteella tarjouksen remontin kustannuksille sekä aikatauluarvion. Toimi nyt! Kartoituskäynti ei sido tai velvoita sinua mihinkään.

Toiminta-alueeseemme kuuluvat mm. Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Piikkiö ja Paimio.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti! Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kerro meistä kavereillesi